10 лип 2021 р.

Зупиніть «бєспрєдєл» муніципальної варти в Ірпені! (відео)

Мене звати В'ячеслав, я приватний підприємець, живу і роблю ремонт своєї квартири в елітному комплексі «Річ Таун» в Ірпені.

"Дев’ятого липня ввечері я назбирав до десятка мішків з будівельним сміттям і вирішив його утилізувати там де всі це роблять, на пустирі через дорогу від «Річ Тауна» в районі р. Бучанка. Викидаючи будівельне сміття, я був здивований, чому до мене під’їхало авто з проблисковими маячками і написом «Муніципальна Варта». Я ще покрутив пальцем біля скрині. Особа, яка вийшла з машини, почала мені розповідати що мною порушується Закон України «Про благоустрій населених пунктів» і правила «Благоустрою міста Ірпеня». Нібито, за ці дії передбачена відповідальність за ст. 152 КУпАП і на мене буде складено протокол про адміністративне правопорушення. Цей співробітник муніципальної варти був такий наполегливий, але у мене не було бажання далі діяти в правовому полі, тому вирішив проігнорувати його законні вимоги і чим швидше накивати п’ятами. Але не все сталося, як гадалося. Мені не вдалося покинути місце, де всі викидають будівельне сміття і роблять підсипку пойми. Мене настільки обурив цей «бєспрєдєл» якоїсь Ірпінської муніципальної варти, що прийшлося визивати поліцію. І яке було здивування, що поліція в моїх діях теж вбачала правопорушення. Тепер буду вимушений йти на адмінкомісію. Ось чим вони всі займаються за мої і ваші податки, замість того щоб злочинців і наркоманів ловити. Теж мені, знайшли «бандита»...відправити всіх цих славних «борців з прєступностью» в АТО!"
Викидання сміття у місцях, спеціально не пристосованих для цієї мети, тягне за собою відповідальність, встановлену законом.

Якщо Ви стали свідком подібних порушень – в будь-який час доби звертайтесь до чергової частини Муніципальної варти ІМР: (073) 07-00-557 / (045 97) 60-400 (цілодобово). Фіксуйте «на гарячому» порушників і правопорушення – завдяки проведеній фото/відеофіксації порушників гарантовано можна буде притягнути до відповідальності, та зробити їх особи публічними. Відзняті матеріали надіслайте нам за допомогою месенджерів Telegram, Viber або WhatsApp по вищезгаданому мобільному номеру.