22 груд 2020 р.

Муніципальній варті Ірпінської міської ради — 4 роки!

Сьогодні Муніципальна варта Ірпінської міської ради святкує 4-ту річницю з дня створення підприємства!

Рівно чотири роки тому, 22 грудня 2016 року, з метою забезпечення громадського порядку та недопущення розкрадання і псування комунального майна на території Ірпеня, рішенням сесії Ірпінської міської ради було створене комунальне підприємство «Муніципальна варта» Ірпінської міської ради. І хоча свою історію Муніципальна варта розпочала ще раніше з 1 березня 2016-го ми діяли як структурний підрозділ КП «Контроль благоустрою міста», окремим підприємством стали 22.12.2016, і з початку заснування наші інспектори цілодобово наглядають за парковими зонами, місцями масового відпочинку, медичними закладами, закладами освіти, культури і спорту. За цей період нами був пройдений нелегкий шлях, але найважчі роки становлення підприємства вже позаду, ми досягли значних успіхів і нам є чим пишатися! Довіра людей, впевнений розвиток та бажання вдосконалюватися, і амбітні ідеї на наступні роки.

Першим керівником Муніципальної варти Ірпеня був учасник бойових дій, офіцер ЗСУ полковник Валерій Вовк.

Наразі, протягом вже 3-х років очільником підприємства є Микола Ковальчук.

Дякую всьому колективу за сумлінну працю і самовіддачу, професіоналізм, та результативність у виконанні своїх фахових обов’язків! Міцного здоров’я вам та вашим сім'ям, добробуту, родинного благополуччя, впевненості у майбутньому, безупинного руху до успіхів та нових здобутків!

Результати роботи Муніципальної варти — це збережене на десятки мільйонів гривень комунальне майно, майно нашої громади. Це адміністративна практика і профілактична робота з порушниками громадського порядку, порушниками правил благоустрою міста тощо. Практично кожного дня інспектори Муніципальної варти надають допомогу органам Національної поліції, ДСНС, службі в справах сім’ї та молоді, спеціалізованим медично-санітарним службам, комунальним службам міста і звичайним громадянам. Завдяки спільній роботі всіх служб, незалежні експерти видання «Forbes Ukraine» у своєму вересневому номері поставили Ірпінь в рейтингу міст України за критерієм безпеки на ІІІ місце! По причині пандемії цей рік був нелегким, проте ми довели що здатні йти вперед навіть у найскладніші часи, готові вирішувати всі поставлені перед нами завдання, і працювати на благо ірпінської територіальної громади в будь-яких умовах.

Інші цікаві факти та статистику в цифрах за 4 роки нашої діяльності можна знайти за посиланням. Повний та детальний звіт за 4 роки у картинках можна знайти на фейсбук-сторінці начальника Муніципальної варти Миколи Ковальчука.