top of page

Муніципальна варта затримала чоловіка, який вживав наркотики у вбиральні Ірпінської поліклініки


Комунальні медичні заклади Ірпеня підключені до системи тривожного виклику групи швидкого реагування Муніципальної варти. Тривожну кнопку застосовують в разі проникнення агресивних людей, спробах крадіжки або псування матеріальних цінностей, при виникненні інших позаштатних ситуацій. Днями, отримавши такий сигнал, інспектори Муніципальної варти затримали й передали поліції чоловіка, який вживав наркотики у вбиральні Ірпінської міської поліклініки по вул. Садова.

10 червня, отримавши тривожний виклик з поліклініки, на місце події негайно прибув наряд групи реагування Муніципальної варти. Інспектори отримали інформацію від персоналу поліклініки про те, що у вбиральні закрилась невідома особа, і більш ніж півтори години не покидає дане приміщення. Проникши у вбиральню, інспектори виявили лежачого на підлозі чоловіка, довкола якого були розкидані наркотичні лікарські засоби (метадон, димедрол), та використаний шприц з голкою. Пізніше дана особа зізналась, що робить собі ін'єкції всюди, де йому це зручно. Чоловіка було затримано до приїзду поліції та слідчо-оперативної групи, та передано їм для подальших дій.


Небезпечні інциденти, пов’язані з людьми у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, доволі поширене явище у закладах охорони здоров’я. У подібних випадках медперсонал стає заручниками подій, і може розраховувати лише на власні сили та вчасне прибуття органів правопорядку. Тривожні кнопки в ірпінських медзакладах використовувались неодноразово, і наші інспектори ставали свідками різного роду інциндентів насильницьких дій по відношенню до медиків або відвідувачів, неадекватного поводження осіб у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння тощо.


Професія медика важка, часто невдячна і небезпечна. Поважайте наших лікарів, цінуйте їхню роботу, особливо у такий скрутний час! Муніципальна варта Ірпінської міської ради й надалі буде дбати про те, аби лікарі працювали в безпечних умовах, і буде рішуче реагувати по відношенню до осіб, які становлять загрозу оточуючим, порушують громадський порядок, і поведінка яких виходить за норми моралі. Звісно, виключно в рамках правового поля.


Ірпінська Муніципальна варта працює цілодобово:

📱 (073) 07-00-557 (+Telegram, Viber, WhatsApp) та 📞 (04597) 60-400.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page