top of page

Інспектори Муніципальної варти прийняли участь у тренінгу з першої допомоги при невікладних станах

Вчора інспектори Муніципальної варти Ірпеня прийняли участь у практичному тренінгу із надання першої допомоги при невідкладних станах, який проводився на базі ірпінського ліцею №3. Навчання із симуляційним відпрацюванням проводились професійними сертифікованими досвідченими тренерами з надання першої допомоги «Aid Brothers».

Знання методу BLS рятує життя!
Знання методу BLS рятує життя!

Тренінг-центр «Aid Brothers» навчає надавати першу допомогу і рятувати життя до прибуття медиків, і вже тривалий час тісно співпрацює з ірпінською муніципальною вартою. Інспектори Муніципальної варти під час чергувань регулярно становляться свідками нещасних випадків, різноманітних травм, епілептичних припадків, інсультів, випадків переохолодження або теплових ударів, втрат свідомості, наслідки від передозування наркотичними засобами або надмірного вживання алкогольних напоїв тощо. Тому ми з радістю відгукнулись на запрошення «Aid Brothers» прийняти участь у практичних заняттях із надання домедичної допомоги за навчальною програмою BLS (basic life support-базова підтримка життя) та підвищити кваліфікацію співробітників.


В рамках занять учасники оволодівали технікою проведення серцево-легеневої реанімації, допомоги при удавленні, відновлення прохідності дихальних шляхів, переведенні постраждалого в стабільне положення, та правильності залишення заявок на лінію «103». Всі учасники тренінгу отримали сертифікати про підготовку з надання домедичної допомоги.

Тренування породжує майстерність

Ми наполегливо рекомендуємо кожному брати участь в подібних навчаннях. Кваліфіковано надана невідкладна допомога в перші хвилини рятує життя! Але статистика каже, що навряд чи в цей момент поруч опиниться кваліфікований медичний працівник. Тому якомога більша кількість людей має володіти цими навичками. Проходити навчання слід регулярно – саме тренування породжує майстерність!


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page