top of page

«Муніципальна варта» продовжує антиалкогольні рейди

В ніч з 20 на 21 вересня патрульна група «Муніципальної варти» продовжила рейди по виявленню порушень рішення № 3790-52-VII сесії Ірпінської міської ради від 20 червня 2018 року «Про обмеження та заборону реалізації слабоалкогольних та алкогольних напоїв на території Ірпінського регіону в нічний час».

Інспектори МВ перевірили район СМУ (Ірпінь). В результаті нічного рейду було виявлено три торгові точки, які всупереч рішенню сесії продають алкогольні напої в нічний час (з 23:00 до 8:00). Крім цього порушення зафіксовано ще декілька інших правопорушень: відсутність документів на продаж алкогольних виробів, відсутність документів, що посвідчує особу продавця.

Подібні об’єкти торгівлі в нічний час притягують людей з антисоціальною поведінкою, що становить загрозу громадському порядку на вулицях нашого міста.

Суб’єктам господарювання, які зареєстровані в установленому порядку та суб’єктам, які мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, нагадуємо, що на території Ірпінського регіону ЗАБОРОНЕНО торгівлю алкогольними та слабоалкогольними напоями у стаціонарних об’єктах торгівлі торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення з 23:00 до 8:00.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page