top of page

Міський парк відпочинку ім. Володимира Правика

З парку ім. В. Правика ми починаємо знайомити мешканців і гостей міста з об’єктами КП «Муніципальна варта».

Парк знаходиться за адресою: м. Ірпінь, вул. Соборна. У листопаді 2014 року почато його реконструкцію, а відкриття відбулося незадовго до Нового 2015 року.

Парк засновано на початку 80-х років і він давно потребував упорядкування. Під час його реконструкції знесено 37 аварійних та сухостійних дерев, багато дерев очищено від сухих гілок, вивезено понад 100 машин сміття. На місці занедбаних хащ у центрі міста з’явилися пішохідні та велосипедні доріжки, встановлено вхідну колонну конструкцію, дитячий майданчик та спортивний майданчик для воркауту, облаштовані зони відпочинку, висаджені нові дерева, кущі, квіти. Візитівкою парку є триметрові силуети фігур, які світяться увечері. Тепер парк ім.. В. Правика – улюблене місце дозвілля ірпінчан і гостей міста. Щовихідних у парку проводяться творчі, спортивні, розважальні програми, а у теплу пору – репетиції творчих колективів і спортивні тренування.

Парк ім. В. Правика, як комунальний обєкт, знаходиться під наглядом КП «Муніципальна варта». Інспектори МВ з початку відкриття парку цілодобово слідкують за станом благоустрою парку та дотриманням громадського порядку на його території. У вагончику чергового інспектора, який знаходиться біля спортивного майданчика, є аптечка, вогнегасник. На території парку встановлено таблички-нагадувння правил вигулу тварин та правил цивілізованої поведінки. У випадках грубого порушення громадського порядку та при інших екстремальних ситуаціях інспектор може зателефонувати до чергової частини МВ для виклику ГШР (групи швидкого реагування) «Муніципальної варти» та інших служб.

З 2017 року в зимовий період на території парку працюють Пункти допомоги, де можна випити гарячого чаю та зігрітися.

Територія парку вільна від куріння та вживання алкоголю.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page