top of page

Ірпінська набережна

Наприкінці серпня 2018 року в Ірпені урочисто відкрили ще одне впорядковане місце для прогулянок і відпочинку – набережну вздовж річки Ірпінь.

Це одне з улюблених місць для прогулянок і відпочинку ірпінців, які мають змогу комфортно і цивілізовано провести дозвілля з сім’єю та друзями.

Ірпінська набережна побудована з урахуванням усіх сучасних вимог до подібних інфраструктурних об’єктів. Там зроблені чисті, облаштовані пляжні території та спеціальні місця для рибалок. Встановлено альтанки, лавочки, дитячий майданчик, обладнано місця для відпочинку, мангальні зони та нові зелені зони з додатковими насадженнями. Вся набережна яскраво освітлена, тут прокладено вело доріжки, дорогу з парко-місцями та пішохідну зону.

Це вже 10-й новий інфраструктурний об’єкт, відкритий в Ірпені за останні три роки.

Наступного року ця набережна розростеться в обидва боки – до Романівки і до 6-ї лінії – і стане найбільшою набережною на Київщині для піших і велосипедних прогулянок.

Ірпінська набережна – комунальна власність територіальної громади Ірпеня і є об’єктом благоустрою міста, на який поширюються Правила благоустрою міста Ірпінь.

Тут організовано цілодобову охорону, за яку несе відповідальність КП «Муніципальна варта». Інспектори МВ з початку відкриття набережної цілодобово слідкують за станом благоустрою та дотриманням громадського порядку на її території. У випадках грубого порушення громадського порядку та при інших екстремальних ситуаціях інспектор може зателефонувати до чергової частини МВ для виклику ГШР (групи швидкого реагування) «Муніципальної варти» та інших служб.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page