top of page

Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях – заборонене!

Увечері 11 грудня на території Автостанції інспектор «Муніципальної варти» зробив зауваження літній жінці та чоловіку, які курили та розпивали вино на зупинці маршрутки. Жінка почала образливо висловлюватись на адресу інспектора. Порушники ігнорували вимоги інспектора щодо припинення вживання алкоголю в громадському місці, тож він був вимушений викликати групу швидкого реагування (ГШР). Інспектор ГШР пояснив порушникам, що розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях – на вулицях, на стадіонах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту та в інших громадських місцях, крім підприємств торгівлі і громадського харчування, в яких продаж спиртних напоїв на розлив дозволений виконавчим органом міської ради – заборонене і тягне за собою адміністративну відповідальність за статтею 178 КУпАП.

Інспектор ГШР наполегливо порекомендував порушникам залишити територію автостанції і надалі не порушувати громадський порядок. Коли правопорушники зрозуміли, що можуть заплатити штраф за свою несвідому поведінку, вони зібрали речі та пішли з території автостанції.

Шановні ірпінчани та гості міста!

Майте повагу до себе і людей, які вас оточують, дотримуйтеся правил поведінки у громадських місцях. Адже поведінка особи у стані сп'яніння, яка явно порушує загальновизнані норми (непристойні висловлювання або жести, грубі вигуки, нав'язливе ставлення до громадян) – суперечить нормам і правилам комфортного та співіснування громадян.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page