top of page

Не роби іншим того, що не хотів би, щоб робили тобі!

13 січня о 20:30 до чергової частини «Муніципальної варти» надійшло повідомлення про зливання через шланг вмісту вигрібної ями, розташованої на території будинку 56-а по вул. Мєчнікова, на вулицю в дренажну канаву для стоку дощової води. Група швидкого реагування (ГШР) виїхала на місце події. Обурені сусіди, які викликали інспекторів «Муніципальної варти», скаржилися на неприємний запах, спричинений витіканням нечистот на вулицю, та надали відео з фіксацією даного факту. Хазяйка будинку свою причетність до шлангу, який ішов з-за її паркану на вулицю, заперечувала. Сусіди повідомили, що подібні правопорушення, результати яких мають неприємний запах, вже не раз мали місце на їхній вулиці.

Інспектор МВ склав протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП та п.п. 1.8 п. Правил благоустрою м. Ірпінь, яке передбачає відповідальність за витоки води, фекалій та стоків на впорядковану територію. Протокол передано до Адміністративної комісії виконавчого комітету Ірпінської міської ради.

Шановні ірпінчани!

Поважайте норми суспільного проживання, не засмічуйте своїми відходами територію загального користування! Адже за вашим, хай і високим, парканом теж живуть люди!


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page