top of page

Ірпінська міська рада – комунальний об’єкт КП «Муніципальна варта»

Один із комунальних об’єктів КП «Муніципальна варта», який цілодобово знаходиться під охороною – будівля Ірпінської міської ради, (адреса: Ірпінь, вул. Шевченка, 2-а).

На першому поверсі будівлі розміщена чергова частина «Муніципальної варти». Тут знаходяться монітори, на які виведено зображення з камер відеоспостереження, встановлених по місту. У черговій частині цілодобово працюють оперативні чергові, які відповідають на дзвінки «Гарячої лінії» Муніципальної варти: (04597) 60-400; (073) 07-00-557, куди телефонують мешканці Ірпеня у разі незадовільної роботи комунальних, соціальних та інших служб міста, повідомляють про порушення правил благоустрою, протиправні дії, аварійні ситуації тощо. Оперативний черговий при потребі висилає на місце події ГШР (групу швидкого реагування).

На централізований пульт охорони, який знаходиться у черговій частині, виведені «тривожні кнопки» з навчальних закладів Ірпеня.

Наразі встановлюються і підключаються до загальної системи камери відеоспостереження з інших комунальних об’єктів: у лікувальних та навчальних закладах, що раніше користувалися локальними камерами.

Відеокамерами, які працюють у режимі он-лайн, оснащені також всі зали та вестибюль Ірпінського ЦНАПу.

Ірпінський Центр надання адміністративних послуг – один із перших і кращих на Київщині, почав працювати у жовтні 2015 року. Він розташований на першому поверсі адмінбудівлі Ірпінської міської ради, займає площу 540 квадратних метрів. Приміщення має оригінальний дизайн і оснащене сучасною комп’ютерною технікою. Працює електронна черга прийому громадян. Адміністративні послуги надаються оперативно, відкрито та прозоро. Тут ведуть прийом представники практично усіх комунальних та державних установ міста. У Центрі облаштовано 36 робочих місць. Є дитяча кімната й окрема прозора кімната для проведення засідань депутатських комісій.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page