top of page

У заплаві річки Ірпінь спалювали суху рослинність

24 лютого біля полудня до чергової частини Муніципальної варти надійшло повідомлення від громадян про спалювання сухої рослинності в районі села Романівка на території дачного селища «Любава».

Група швидкого реагування МВ виїхала на місце події й зафіксувала, що місцеві дачники підпалили суху траву на своїй ділянці, неподалік від заказника «Романівське болото». Інспектори Муніципальної варти провели роз’яснювальну роботу з правопорушниками та склали протокол про адміністративну відповідальність за статтею 152 КУпАП та п.п. 1.30 Правил благоустрою міста Ірпінь, яка передбачає відповідальність за спалення на території міста опалого листя, сухої рослинності, будь-яких промислових, будівельних та побутових відходів. Такі несвідомі дії громадян можуть призвести до негативних наслідків – загоряння торф’яників, дерев та кущів.

Мешканці Ірпеня, будьте пильними! Про кожен факт спалювання сухої рослинності на території Ірпінського регіону повідомляйте на «Гарячу лінію» Муніципальної варти: (04597) 60-400.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page