top of page

Муніципальна варта перешкоджає росту стихійних сміттєзвалищ

Що відрізняє Україну від країн Європи? Стихійні сміттєзвалища, за які нормальним людям соромно, але за створення яких, на жаль, у нашій країні не несуть достатньої відповідальності ні підприємства, ні окремі громадяни.

Муніципальна варта Ірпеня бореться з цим явищем. Протягом кількох днів машина Муніципальної варти чергувала неподалік від стихійного сміттєзвалища поблизу села Стоянка.

Увечері 20 березня внспектори МВ побачили, як водій мікроавтобуса привіз сміття у великих пакетах і скинув його на купу відходів, що горою лежали серед рідкого чагарника. Інспектори МВ упіймали правопорушника «на гарячому», він навіть не опирався. На порушника було складено протокол про адміністративну відповідальність за статтею 152 КУпАП та п.п. 1.1 Правил благоустрою міста Ірпінь.

У якості бонусу до протоколу порушнику було запропоновано забрати своє сміття та частину плодів діяльності його попередників і вивезти все те до офіційного сміттєзвалища.


Шановні громадяни!


Якщо ви стали свідками засмічення довкілля будівельними відходами, побутовим сміттям та ін., повідомляйте про це у чергову частину "Муніципальної варти", робіть фото і відео-фіксацію правопорушення та обовязково дочекайтеся приїзду працівників муніципальної варти або поліції.

Щоб притягти до відповідальності за викидання сміття у невстановлених місцях, правопорушників потрібно ловити "на гарячому" - з обовязковою фото і відео-фіксацією.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page