top of page

Інспектори «Муніципальної варти» подбали про безпеку учасників молодіжного саміту

2 – 4 липня Ірпінь приймав активну молодь з усіх областей України, яка зібралася на «Саміт проактивних Б.У.М. Бажай. Удосконалюй. Мотивуй». Мета саміту: активувати молодь та дати їм практичні знання для розвитку себе, своєї громади та країни.

На цей загальнодержавний молодіжний захід, організований Українською Академією Лідерства спільно з Міністерством молоді та спорту України та Ірпінською міською радою, приїхало близько тисячі підлітків 16-18 років. Їх розмістили у наметовому містечку на території скверу Сидорука, що біля ЗОШ № 12 в Ірпені. Основні локації працювали у міському парку Незнайка. Молодіжний захід проходив цікаво і організовано – з учасників були сформовані команди, якими керували та за які відповідали по 2 організатори (ментори).

Про безпеку всіх учасників саміту дбали інспектори «Муніципальної варти». Чергові інспектори МВ робили обхід розташування наметового містечка та локацій у паркових зонах, де проходило навчання і спілкування молодих лідерів з усіх куточків України.

На фото: Ментор однієї з команд учасників саміту – Владислав, що родом із Севастополя, та учасниці молодіжного заходу - Катерина (Київ) та Настя (Чернівці) вдячні інспекторам «Муніципальної варти» за те, що можуть почуватися безпечно.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page