top of page

Встановлювати мангали на Набережній можна лише у зоні барбекю

Під час патрулювання Ірпінської Набережної інспектори «Муніципальної варти» зробили зауваження компанії відпочиваючих, які смажили шашлики на мангалі, встановленому на газоні, далеко від зони барбекю, спеціально відведеної для цього. Люди посилалися на те, що вони не знали – де можна, а де не можна смажити шашлики.

Тому повідомляємо для мешканців та гостей міста, що у багатьох парках Ірпеня, в тому числі на Набережній, є спеціально облаштовані мангальні (барбекю) зони, де відпочиваючі мають можливість, не порушуючи правил пожежної безпеки та «Правил поведінки в рекреаційних зонах міста Ірпеня», підсмажити шашлик, запекти рибу чи овочі. Поряд з мангалами є стаціонарні столи, за якими можна посидіти у гарній компанії.

На території Ірпінської Набережної облаштована зона барбекю, де є шестиметровий мангал і дерев’яні столи з лавочками. Мангальні зони також облаштовані в парку «Центральний» та «Дубки».

«Муніципальна варта» нагадує жителям міста про те, що «Правилами поведінки в рекреаційних зонах міста Ірпеня» (https://imr.gov.ua/attachments/article/14908/91_1.pdf) забороняється встановлювати мангали, барбекю, грилі тощо поза спеціально визначених для цього місць.

Рекреаційними зонами в Ірпені є зелені зони, парки, сквери, лісопарки, місця організації відпочинку населення, туризму та проведення культурних і спортивних заходів.


Мангальна зона на Набережній.


Парк "Центральний"

Парк "Дубки"

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page