top of page

Собака не винувата!

24 липня близько 13:00 до чергової частини «Муніципальної варти» надійшло повідомлення про те, що біля перехрестя вулиць Центральної та Садової нерухомо лежить людина, а біля неї – собака бійцівської породи, яка не підпускає до людини і гавкає. Телефонували небайдужі перехожі. Вони ж викликали «швидку» та поліцію.

Коли на місце події прибула група швидкого реагування «Муніципальної варти», медики та поліцейські не наважувалися підійти до собаки, що гавкала біля нерухомо лежачої людини. Інспектори МВ знайшли підхід до собаки і прив’язали її неподалік до дерева. На щастя, мимо на велосипеді проїжджала жінка, яка впізнала собаку. Вона ж підтвердила особу, що лежала на землі – це була мати хазяїна собаки. Лікарі «швидкої» діагностували у потерпілої сильне алкогольне сп’яніння та трохи привели її до тями. Вони запропонували жінці проїхати з ними до лікарні, але та нецензурно відмовилася і, хитаючись, попрямувала шукати собаку, яку інспектори «Муніципальної варти» відвели на безпечну відстань. Через деякий час інспекторам МВ вдалося вмовити жінку поїхати до лікарні для надання їй медичної допомоги. Невдовзі на місце події приїхав хазяїн собаки, який вибачався за неадекватну поведінку своєї матері.

Після того, як чоловік надав документи, які підтверджували, що він хазяїн собаки, інспектори МВ її йому повернули. На хазяїна собаки було складено протокол про адміністративну відповідальність за статтею 154 КУпАП за порушення «Правил тримання собак та котів».


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page