top of page

На території Ірпеня заборонено розклеювати рекламні оголошення на стовпах

Згідно « Правил благоустрою території міста Ірпеня» (п.п. 1.25) розвішування рекламних оголошень, афіш, агітаційних плакатів на фасадах будинків, споруд, парканах, деревах, стовпах тощо заборонено.

«Муніципальна варта» і «Контроль благоустрою міста» постійно борються з таким ганебним явищем, як обклейка стовпів рекламними оголошеннями.

Тому мешканці та гості міста відмічають, що в Ірпені, як правило, чисто і немає обклеєних стовпів. Мають місце лише поодинокі випадки, адже інспектори «Муніципальної варти виявляють і штрафують цих порушників.

Для того, щоб самим не платити штраф, розповсюджувачі реклами використовують для цього неповнолітніх – що не відповідає нормам чинного законодавства.

«Муніципальна варта» попереджає, що буде складати протоколи про адміністративне правопорушення на батьків неповнолітніх розклеювачів реклами.

Шановні батьки!

Дуже добре, що ваші діти прагнуть самі заробити гроші, але поясніть їм, що рекламні оголошення можна клеїти у місцях, спеціально для цього відведених: на інформаційних тумбах та дошках оголошень на будинках.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page