top of page

«Муніципальна варта» забезпечувала охорону громадського порядку на День міста

У суботу, 21 вересня, інспектори «Муніципальної варти» долучилися до святкування Дня Ірпеня. Зранку вони допомагали в організації «Містечка комунальників» по вулиці Центральній, перекрили рух автотранспорту на цій вулиці в районі залізничного вокзалу. У наметі, який представляв «Муніципальну варту», можна було ознайомитися з відеоматеріалами про діяльність підприємства, задати запитання його працівникам, одержати візитівки з телефонами «Гарячої лінії».

Інспектори МВ патрулювали пішохідну зону центру міста (вул. Шевченка), площу Творчого Духу, парк Незнайка та парк Перемоги, слідкуючи за дотриманням громадського порядку у місцях проведення масових заходів.

Традиційно, на День міста відзначали грамотами працівників усіх комунальних служб, які забезпечують порядок у місті. Серед нагороджених – працівники КП «Муніципальна варта»: заступник начальника МВ Анатолій Колєсніков, інспектори – Сергій Антонюк, Владислав Волошин, Олександр Коноз, Іван В’язовський.

В заходах з охорони громадського порядку під час святкування Дня Ірпеня взяли участь представники муніципальних варт Києва та Обухова.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page