top of page

На розміщення конструкцій зовнішньої реклами в Ірпені потрібен дозвіл!


На території Ірпеня є велика кількість рекламних конструкцій різних форм – від маленьких текстових табличок, і до великих банерів. Багато підприємців намагається рекламувати свій бізнес з мінімальними фінансовими витратами, встановлюючи рекламні конструкції без дозволів та з порушенням правил благоустрою м. Ірпінь. Працівники КП «Муніципальна варта» та «Управління благоустрою міста» Ірпінської міської ради ведуть боротьбу з цим явищем, демонтуючи несанкціоновану рекламу та складаючи адмінматеріали за статтею 152 КУпАП, за що недобросовісні рекламодавці несуть фінансові втрати у вигляді штрафу.

Шановні підприємці, перед тим як розміщувати спеціальні конструкції зовнішньої реклами, отримайте відповідний дозвіл від Ірпінської міської ради, що передбачено Законом України «Про рекламу». Для погодження розміщення реклами в Ірпені й отримання дозволу слід звертатися в робочий час в Центр надання адміністративних послуг ІМР з пакетом документів.

Інформуємо, що в Ірпені існують загальні вимоги до розміщення зовнішньої реклами для підприємців та інших суб’єктів господарювання, з якими можна ознайомитися на сайті Ірпінської міської ради. Вимоги містять інформацію про порядок розміщення зовнішньої реклами та сплату послуг за користування місцями та площинами, які перебувають у комунальній власності міста. В цьому документі детально роз’яснюються вимоги та наводяться візуальні зразки правильного та неправильного виготовлення та розміщення рекламних конструкцій. Ірпінь, як європейське місто, має прийти до єдиного стандарту зовнішньої реклами, що зробить його ще більш естетичним та привабливішим!

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page