top of page

Відбулись перші в 2020 році спільні заходи з охорони і забезпечення громадського порядку

Почався новий рік, а разом з ним і планові спільні заходи по охороні громадського порядку на території Київської області, в якому беруть участь громадські формування з охорони громадського порядку Київщини разом з органами Національної поліції України.

В рамках першого етапу спільних відпрацювань в 2020-му році, громадське формування з охорони громадського порядку «Ірпінська муніципальна варта» приймало участь у заходах 21-го та 22-го лютого в Ірпінському регіоні (м. Ірпінь, смт. Ворзель, смт. Гостомель, смт. Коцюбинське).


Зведені наряди у складі ірпінського відділу Національної поліції та громадських формувань патрулювали вулиці, місця з найбільшою концентрацією правопорушень та місця можливого вживання наркотиків, перевіряли пункти прийому металобрухту, реагували на розпиття алкогольних напоїв та куріння в громадських місцях, проводили профілактичні бесіди з громадянами, складали постанови та протоколи про адміністративні правопорушення. У виявлених підозрілих осіб правоохоронці здійснювали перевірку документів, та, за потреби, проводили поверхневий огляд. Також спільні патрулі проводили перевірку власників зброї, а також осіб, які перебувають під домашнім арештом або адміністративним наглядом. Окремим елементом стала перевірка виконання рішення сесії Ірпінської міської ради про затвердження режиму продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв в закладах роздрібної торгівлі в м. Ірпінь, а саме контроль за обмеженням продажу алкоголю з 23:00 до 08:00 год.


Дякуємо нашим колегам, які також займаються проблематикою громадської безпеки, та разом з нами приймали участь у спільних заходах 21-22го лютого 2020 року в м. Ірпінь, а саме:

- ГФОГП «Сектор Безпеки».

- ГФОГП «Варта Обухова».

- ГФОГП «Боярський міський патруль».

- ГФОГП «Українська міська варта».

- ГФОГП «Спецзагін «Дельта», м. Вишневе.

Всі перелічені ГФзОГП являються членами громадської спілки «Громадська безпека +380». Як зауважив голова правління даної ГС Володимир Броніславович Бардецький, така взаємодія дуже важлива, так як це – обмін досвідом і вивчення кращих практик.


Зважаючи на прекрасні результати спільних відпрацювань (детально про них читайте в наступних публікаціях), в подальшому ми разом продовжуватимемо працювати заради безпеки наших міст, обмінюватись досвідом та впроваджувати єдині стандарти.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page