top of page

Публічна безпека – спільними зусиллями!

Начальник штабу громадського формування «Ірпінська муніципальна варта» підтримав запропоновану ініціативу з проведення щомісячної наради між керівництвом Ірпінського відділу поліції і громадськими формуваннями Ірпінського регіону.

Сьогодні, 2 лютого, представники громадських формувань зустрілись з начальником Ірпінського відділу поліції Валерієм Євтушенком. Під час наради обговорювались питання щодо подальшої співпраці у забезпеченні правопорядку, проведення профілактичних заходів задля зменшення злочинності на вулицях міста, і плани зі створення спільної групи для оперативного обміну інформацією. Також предметом розмови були майбутні спільні патрулювання в Приірпінні заради безпеки нашої територіальної громади. Це патрулювання вулиць, перевірка закладів торгівлі, розважальних закладів, перевірки щодо торгівлі алкоголем у заборонений час, знаходження неповнолітніх у нічний час без дорослих і взагалі спільні відпрацювання щодо публічної безпеки. Громадське формування «Ірпінська муніципальна варта» буде ще більш активно співпрацювати з поліцією. Наводимо слова Валерія Євтушенко, начальника Ірпінського відділу поліції: «У нас є громадські формування, вони діючі, і ми повинні співпрацювати для забезпечення публічної безпеки і порядку в тих населених пунктах, де вони створені. Я знаю силу таких підрозділів – громадських формувань – у наданні допомоги поліції в затриманні злочинців, грабіжників, профілактиці вуличної злочинності. Це все дуже-дуже вагомо. І тільки наша злагоджена дія в цьому напрямку буде давати суттєві результати. Поліція і я особисто буду в цьому сприяти».

Віднині, нарада з питань публічної безпеки в регіоні, в якій буде брати участь керівництво Ірпінського відділу поліції, громадські формування з охорони громадського порядку, та міські і селищні голови Ірпінського регіону, відбуватиметься щонайменше раз на місяць.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page