top of page

В Ірпені проведена дезінфекція в будинку, де проживає жінка, в якої виявили коронавірус

В Ірпені зафіксовано першу підозру на коронавірусну хворобу. Це вагітна жінка, якій у п'ятницю зробили експрес-тест у 4-й ірпінській амбулаторії, і він виявився негативним. Ірпінськими лікарями в п'ятницю було зроблено мазок на ПЛР-аналіз, результат якого прийшов сьогодні, і, на жаль, результат виявився позитивним. Остаточний діагноз буде встановлено після повторного аналізу лікарями клініки, куди направлено жінку з підозрою на коронавірусну хворобу. Увесь антивірусний штаб Ірпеня терміново зібрався біля багатоквартирного будинку по вул. Тургенівська 50А (ЖК Лемонграсс), де проживала, а отже й мала найбільше контактів жінка з підозрою на СOVID-19.

Муніципальна варта Ірпінської міської ради разом з поліцією та ДСНС оповістили жителів будинку про дезінфекційні заходи, після чого силами КП УЖКГ «Ірпінь» проведена повна дезінфекція місць загального користування будинку. Жителі цього будинку після дезінфекції можуть заходити і виходити з нього у звичному режимі, тож муніципальна варта звернулась до проживаючих також і з проханням максимально самоізолюватися. Краще посумувати на період карантину вдома, аніж поховати рідних, або стати причиною зараження і можливої смерті незнайомих людей! Сподіваємося на самосвідомість наших громадян!

 

PS. Волонтерський штаб Ірпеня готовий забезпечити жителів будинку першочергово необхідними засобами, продуктами та ліками, звертатись до Антона Головенка за номером телефону 0669563008.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page