top of page

Муніципальна варта надала матеріальну допомогу протиепідемічній амбулаторії

Сьогодні надзвичайно позитивний день для місцевої медицини! На засіданні 80-ї позачергової сесії ради, на яке депутати зібралися щоби розглянути виділення коштів на медицину через перерозподіл міського бюджету, було прийняте рішення виділити понад 3,5 млн грн на підтримку медичної галузі регіону, а саме на: - збільшення заробітної плати працівникам протиепідемічної амбулаторії Ірпеня на 200% окладу; - придбання кисневого генератора та системи лікувального водопостачання для інфекційного відділення Ірпінської центральної міської лікарні (1 млн грн); - засоби захисту та дезінфекції для первинної медичної ланки

(370 тис. грн); - засоби захисту та дезінфекції для вторинної медичної ланки

(100 тис. грн) та ін.

Окрім коштів, виділених на сесії міськради, Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги сьогодні також одержав благодійну підтримку від представників низки організацій, в тому числі і від муніципальної варти.


Представники муніципальної варти надали матеріальну допомогу протиепідемічній амбулаторії, яка піде на закупівлю систем індивідуального захисту.

Дівчатами-волонтерами з благодійного фонду «Свої» було передано до нашої протиепідемічної амбулаторії антисептичні засоби (понад 50 л), гумові рукавички (2000 шт.) та респіратори (30 шт.).

А компанія Global Development, The Hugs власноруч виготовила та поставила 25 захисних костюмів.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page