top of page

Ваша небайдужість може врятувати життя!

Першого травня, неподалік ірпінського вокзалу патрульний екіпаж муніципальної варти зустрів п'яну компанію батьків з немовлям, яку в той же день активно знімали та викладали наші громадяни в соц.мережах.

Мусимо констатувати, що десятки людей, будучи свідками того, як пара нетверезих людей переміщуються містом в такому стані з грудною дитиною, не повідомили про це відповідні служби — заявки про даний випадок не надходили ні до поліції, ні до муніципальної варти. Все що зробили свідки — це дістали свій мобільний телефон, зняли це дійство, та виклали в інстаграм, підписавши як сильно вони переживають за здоров'я і долю немовляти. Дехто навіть написав що жінка повзала та скочувалась по сходам ірпінського підземного переходу, втім, повторимось — жодної заявки до правоохоронних структур не надійшло...

На щастя, цього разу обійшлося, і, хоча б фізично, маленька дитина не постраждала. Але в інший раз все може бути інакше, і людська байдужість може стати причиною трагедії. Тому перш ніж постити в інтернет «гарячий матеріал», навіть якщо ви персонально не хочете втручатись у ті чи інші ситуації, необхідно одразу повідомити про подію відповідну службу!

Неможливо на кожному кутку, біля кожного «антисоціального» елемента, поставити по правоохоронцю, неможливо покрити камерами відеоспостереження геть усе місто, тільки завдяки вашій небайдужості і оперативним повідомленням служби зможуть швидко на все реагувати!


Щодо цієї історії, то співробітниками муніципальної варти одразу були викликані інспектори з ювенальної превенції Ірпінського відділу поліції. Горе-батьків притягнули до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх заміняють, обов’язків щодо виховання дітей», а їх дитину тимчасово передали тверезим родичам.

Не будьте байдужими, бо байдужість вбиває. Контактні номера телефонів цілодобової «гарячої лінії» муніципальної варти Ірпінської міської ради: 📱(073) 07-00-557 (+Viber, Telegram, WhatsApp) та 📞 (04597) 60-400.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page