top of page

В Ірпені встановлюють кнопки тривожного виклику муніципальної варти

Безпека мешканців та гостей м. Ірпінь — одне з пріоритетних завдань. Саме тому в рамках програми «Безпечне місто» громадські місця оснащуються кнопками «тривожного» виклику муніципальної варти.

Будь-яка людина, якій загрожує небезпека, яка стала свідком правопорушень, якій потрібна інформація, чи яка потребує допомоги, зможе підійти до пристрою яскраво-помаранчевого кольору з написом «SOS» та натиснути на кнопку. Виклик надійде на пульт муніципальної варти, з вами на зв’язок вийде черговий і направить групу швидкого реагування, або, за потреби, інші служби - поліцію, медиків, рятувальників тощо. Звертатися можна при виявленні порушень благоустрою, порушень громадського порядку, та за будь-яких ситуацій надзвичайного характеру: нещасному випадку, необхідності надання невідкладної медичної допомоги тощо. Кнопки тривожного виклику підключені до загальноміської системи відеоспостереження, черговий має можливість не тільки спілкуватись, а й бачити що відбувається навкруги.

На даний момент, в Ірпені встановлено і працюють в цілодобовому режимі 4 бокси із кнопкою екстреного виклику муніципальної варти:

1. Парк «Незнайка» (доріжка входу в парк зі сторони «ЕКО-маркету»):

2. Парк «Покровський» (неподалік входу в парк зі сторони вул. Котляревського):

3. Парк «Письменників»

(поблизу постового вагончику МВ, що знаходиться в центральній частині парку):


4. Сквер ім. Сидорука

(біля дитячого майданчику зі сторони школи №12):

Цьогоріч буде встановлено ще шість таких «тривожних кнопок». Наша стратегія — встановлювати ці пристрої у місцях найбільшого скупчення людей, в місцях відпочинку. Від ідей і побажань наших містян залежить де саме будуть встановлені кнопки, тому чекаємо на ваші пропозиції!

 

Також до вашої уваги репортаж інформаційного агенства ITV щодо встановлення кнопок екстреної допомоги в парках м. Ірпінь:

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page