top of page

Держпродспоживслужба, Національна поліція та Муніципальна варта докладають максимум зусиль для зниже

З метою проведення профілактичних та протиепідемічних заходів із запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) здійснюються заходи перевірки суб'єктів господарювання, яким дозволено працювати з 11 травня, тобто з моменту послаблення карантинних обмежень.

Держпродспоживслужба, Національна поліція та муніципальна варта перевіряють дотримання суб'єктами господарювання санітарних норм та виконання протиепідемічних заходів. Служби керуються тимчасовими рекомендаціями, затвердженими постановами Головного державного санітарного лікаря України від 09.05.20.

На першому етапі перевірки за встановлені порушення представником Держпродспоживслужби надаються пропозиції та складаються приписи щодо їх усунення.

Такі заходи проходять за наявності письмових звернень або скарг від громадян, та на виконання протоколу №17 місцевої місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, згідно якого перевірку підприємств і закладів, яким дозволено працювати з 11.05, мають виконувати Ірпінський МВ ГУ Держпродспоживслужби, Ірпінський відділ поліції та КП «Муніципальна варта» ІМР.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page