top of page

Про людську байдужість та можливі наслідки

Проблема, що досить гостро постала в сучасному світі – це проблема байдужості нашого суспільства. Люди просто живуть своїм життям і не хочуть брати на себе ініціативу та відповідальність за когось чи за щось. І така поведінка сучасного суспільства, на жаль, стає нормою і породжує коріння зла.

Доволі часто співробітники муніципальної варти стають свідками такої поведінки батьків, як на цьому відео. Цю ж картину бачить безліч пересічних перехожих, втім, здебільшого все що вони роблять — дістають телефон, знімають відео і викладують його в соц.мережах. На цьому проявлення громадянської позиції закінчується. Закликаємо вас не чинити так само, не проходити байдуже повз, а негайно повідомляти відповідні служби, за можливості дочекатись їх прибуття.


  • Виклик патрульної поліції за номером: 102.

  • Виклик патруля муніципальної варти Ірпінської міської ради: 📞(04597) 60-400 або 📱(073) 07-00-557 (+Viber, Telegram, WhatsApp).


Слід розуміти, що якщо вам байдуже – ви стаєте мовчазним співучасником правопорушення. Людська байдужість – це страшна хвороба! Досить часто нам простіше не звертати увагу та уникати негативних емоцій чи зайвого клопоту аби лише не задати собі нових проблем. Але ми впевнені, що якщо ви зможете придушити в собі цю негативну рису, життя обов’язково обернеться до вас світлим боком!

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page