top of page

Повна версія інцинденту, який відбувся поблизу закладу "CenTraL" 14 червня (ВІДЕО)

Інциндент, який трапився 14.06 по вул. Антонова в Ірпені, викликав дуже великий резонанс у населення. Тому вважаємо за потрібне опублікувати повне відео конфліктної ситуації, під час якої чоловік ножем відрізав опоненту частину вушної раковини.

Увага! Відео містить сцени насильства! 18+


Впевнені, правову оцінку дадуть правоохоронні органи і суд, а ми в свою чергу хотіли б звернути увагу на поведінку громадян, які були свідками тих жахливих подій. Ніхто з тих, хто був свідком, проходив чи проїзжав повз, не надали потерпілому ніякої допомоги, в тому числі й медичної. Всім було байдуже, що людина лежить на дорозі. Ба більше, кожен старався якнайшвидше покинуте це місце, піти чи поїхати геть.


Тотальна байдужість, на жаль, в душах багатьох. Жахливо усвідомлювати, що якщо комусь з вас вкрай необхідна буде допомога, то більшість, скоріш за все, не протягне вам руку. Невже гасло «Байдужість – наше все», стає характерною рисою багатьох мешканців нашого міста? Зараз, напевно, з’являться сотні «диванних експертів», які почнуть вчити всіх і вся. Але в першу чергу, кожен сам собі має задати питання: «Як би я себе повів, що зробив, опинившись саме в цей час, саме в цьому місці. Чи спробував би допомогти людині, яка потребувала допомоги і захисту. Чи поводив би себе так, як всі ці персонажі на відео…»

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page