top of page

Майстер-клас від директора ірпінського ліцею №3 для муніципальної варти (ВІДЕО)

В ірпінській муніципальній варті триває цикл занять з дій при евакуації постраждалих.

Під час чергового модулю занять Станіслав Федоров, директор Ірпінського ліцею №3, провів для співробітників муніципальної варти майстер-клас з тактичного альпінізму. Завдяки тренінгу, працівники муніципальної варти наочно дізналися багато нового по техніці використання мотузки під час спуску. Дякуємо Станіславу Федорову за витрачений час і зусилля, за допомогу у підготовці професійного особового складу! Ваші поради та досвід були дуже корисними!

До речі, в Ірпінському ліцеї №3 вперше в Ірпені оголошується набір до 1, 5 та 7 класів — СПОРТИВНОГО та КАДЕТСЬКОГО спрямувань! Обравши навчання в таких спеціалізованих класах можете бути впевнені — ваші діти із задоволенням будуть ходити до школи!

Більше інформації ви можете дізнатися за телефоном +38 (045) 979-45-39, або звернувшись до дирекції Ірпінського ліцею №3 (м. Ірпінь, вул. Северинівська, 129 А).



Одне з важливих завдань суспільства – виховати фізично, морально, соціально, духовно здорову людину. Якщо з молодих років постійно й наполегливо дбати про своє здоров’я, в основу життєдіяльності закладати патріотизм, спорт, стійкі корисні звички, навички та поведінку, то людина обере здоровий спосіб життя!

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page