top of page
МІСЬКА СИСТЕМА ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Розгалужена система відеоспостереження за порядком в Ірпені сьогодні об’єднує сигнал близько з 170 камер відеоспостереження та їх кількість постійно зростає.  Під час українсько-російської війни, у березні 2022 року, під час активних бойових дій телекомунікаційна мережа Муніципальної варти була знищена більш ніж на 80%. Крім аварійно-відновлювальних робіт після закінчення бойових дій проводиться встановлення нових камер, з врахуванням набутого досвіду під час війни та регулярних відключень електроенергії.

Коли було вимкнення світла, ділянки, які були зав’язані під відключення і не обладнані резервним джерелом живлення, не працювали в той період, коли на даних ділянках не було взагалі електроенергії.

Щоб вирішити цю проблему, ми почали встановлювати автономні камери, які мають спосіб підключення по 4G (LTE). Аби забезпечити безперебійне живлення, дана система відеоспостереження обладнана акумуляторною батареєю з електроживленням не тільки від зовнішнього джерела живлення постійного струму, а і від сонячних батарей, тому будуть продовжувати функціонувати як потрібно і в випадку відключення електроенергії. Локально проводиться запис архівів на SD карту через слот у камері відеоспостереження.

 

Вона охоплює більшість проблемних місць на дорогах, всі комунальні заклади, центральну площу, паркові зони та міську набережну.

  • На дорогах

  •  

    В рекреаційних зонах 

  •  

     

     

     

    В ірпінському ЦНАПі

  • На об’єктах Укрзалізниці

001_0054A26I0106.jpg
bottom of page