top of page

В Ірпені п'яний скутерист влетів у припаркований автомобіль (ВІДЕО)

В ніч з 8-го на 9-те міські камери відеоспостереження Муніципальної варти зафіксували дещо курйозну дорожньо-транспортну пригоду в Ірпені по вул. Антонова за участю скутера та легкового автомобіля.

Увага, дане відео містить кадри, які не рекомендовані до перегляду людям зІ слабкою психікою і особам, які не досягли 18 років.


По прибуттю на місце події інспектори Муніципальної варти при встановленні обставин справи помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння у винуватця автопригоди. Також, під час перевірки документів стало відомо, що у чоловіка не було посвідчення водія відповідної категорії. Поліцейськими були оформлені відповідні матеріали щодо ДТП та його винуватця. Медики надали першу допомогу на місці події, так як керманич скутера внаслідок зіткнення зазнав поранень, після чого його забрали в лікарню для детального обстеження. На щастя, під час цієї безглуздої ДТП ніхто більше не постраждав.


Пройшло трохи більше тижня літа, а це вже не перший випадок нетверезого водіння в Ірпені, який закінчився дорожньо-транспортною пригодою. Такі особи не бояться за своє життя, а тим більше за життя інших людей, і переймаються лише фінансовою стороною питання.


Суспільство має стати більш нетерпимим до пияцтва за кермом! Коли людина сідає за кермо п’яна – її рідні та друзі мають не закривати на це очі, а зробити все, щоб не допустити цього. Правоохоронні органи не можуть бути всюди одночасно, і знати абсолютно про все. Бачите п'яних за кермом – обов'язково повідомляйте про такі випадки на лінію 102. Цим ви, можливо, вбережете чиєсь життя, адже п'яний водій — потенційний вбивця!


Цілодобова «гаряча лінія» Муніципальної варти Ірпеня:

📱 (073) 07-00-557 (+Telegram, Viber, WhatsApp) та 📞 (04597) 60-400.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page