top of page

Під наглядом Муніципальної варти Ірпеня: сквер Мами

В Ірпені, на розі вулиць Ново-Оскольської та Джерельної, облаштували і врочисто відкрили на День Незалежності нову зону відпочинку – сквер Матері. Оновлена територія площею майже один гектар, як і всі інші рекреаційні зони Ірпеня, перебуває під наглядом Муніципальної варти.

 Новий об'єкт Муніципальної варти Ірпеня: тематичний сквер – сквер Матері.
Новий об'єкт Муніципальної варти Ірпеня: тематичний сквер – сквер Матері.

При облаштуванні скверу були збережені всі дерева, та проведено додаткове озеленення – посаджена газонна трава і квітучі кущі. Зроблені доріжки, сучасне освітлення, огороджено майданчик для вигулу собак, облаштовані місця відпочинку – зручні лавки та лежаки.


Як і всі інші рекреаційні зони, сквер Мами є зоною вільною від куріння та вживання алкоголю. За куріння та розпиття алкогольних напоїв в громадських місцях, за порушення правил благоустрою міста передбачена відповідальність кодексом України про адміністративні правопорушення.


При всіх входах і на території новоствореної рекреаційної зони встановлені таблички-нагадування правил цивілізованої поведінки, інформаційний стенд з витягами із Правил поведінки в рекреаційних зонах Ірпеня, кнопка екстреного зв'язку з Муніципальною вартою. Будь-яка людина, якій загрожує небезпека, яка стала свідком правопорушень, якій потрібна інформація, чи яка потребує допомоги, може підійти до пристрою яскраво-помаранчевого кольору з написом «SOS» та інформаційною табличкою під ним і натиснути на кнопку. Виклик надійде на пульт Муніципальної варти, з вами на зв’язок вийде черговий і направить групу швидкого реагування, або, за потреби, інші служби – поліцію, медиків, рятувальників тощо. Кнопки екстреного зв'язку підключені до міської системи відеоспостереження, черговий має можливість не тільки спілкуватись, а й бачити що відбувається навкруги. Всього в сквері Мами встановлено 10 камер відеоспостереження. Також, це перша зона відпочинку в Ірпені, обладнана рупорним гучномовцем для інформування та оповіщення населення.

Шановні відпочиваючі, бережіть нову зону відпочинку! У разі виявлення порушень правил благоустрою міста, громадського порядку на території скверу, обов'язково повідомляйте про це на цілодобову «гарячу лінію» Муніципальної варти за телефонами: 📱 (073) 07-00-557 або 📞 (04597) 60-400. Будь ласка, також робіть фото- та/або відеофіксацію правопорушення, та надсилайте матеріали за вищезгаданим мобільним номером месенджерами Telegram/Viber/WhatsApp.


Ірпінь – місто мам і щасливих радісних родин!


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page