top of page

Хильнувши зайвого — не втрачайте людського обличчя! (ВІДЕО)

Муніципальна варта нагадує, що громадські місця і рекреаційні зони міста Ірпеня вільні від вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Звертаємось до громадян: якщо ви святкуєте, і так вийшло що не обійшлося без вживання алкогольних напоїв — не втрачайте людську подобу. Коли вже випили зайвого — не ганьбіть себе!

Увага! На відео присутня нецензурна лексика! (18+)


Правоохоронні органи не можуть бути всюди одночасно, і про все знати. Камери відеоспостереження і фізичні пости також неможливо розмістити скрізь, жоден бюджет не витримає фінансового навантаження для реалізації таких заходів. Свідомість і небайдужість громадян, які готові взаємодіяти з правоохоронними органами, повідомляючи про виявлені правопорушення, та подальше оперативне реагування на них — запорука безпеки в громаді!


Якщо Ви стали свідком адмінправопорушень, порушень громадського порядку на території рекреаційних зон міста та в громадських місцях Ірпеня — звертайтесь в будь-який час доби до чергової частини Муніципальної варти: (073) 07-00-557 (+Viber, Telegram, WhatsApp) або (045 97) 60-400.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page