top of page

Побачити позитив

Люди по своєму світосприйняттю бувають різні. Одні у всьому намагаються відшукати позитив, порадити, допомогти – і радіють цьому; а інші навіть у позитивних явищах шукають негативні сторони (а іноді просто вигадують їх), та ще й поширюють потім у соцмережах. Так деякі «доброзичливці», зі свого балкону збирають «компромат» на працівників «Муніципальної варти», а вірні дії патрульних виставляють як невиконання обов'язків.


Працівники «Муніципальної варти» виїхали по виклику громадянки про порушення громадського порядку, зробили зауваження порушникам і попросили їх прибрати за собою сміття.

Як комунальне підприємство, «Муніципальна варта» має певні ресурси, але вони обмежені. Підприємство не в змозі забезпечити цілодобовий нагляд за кожним подвір’ям міста. Його обов’язком є патрулювання громадських місць – площ, парків, об'єктів комунальної власності.

Найпершими помічниками «Муніципальної варти» у загальноміській справі забезпечення громадського порядку є свідомі жителі Ірпеня, які повідомляють до чергової частини за телефоном 60400 про порушення порядку в місті. Ви – наші очі й вуха, ми вдячні кожному небайдужому, для кого громадський порядок у місті є також і особистою справою!

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page