top of page

«Муніципальна варта» інформує:

Нагадуємо керівникам торгових закладів, які мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, що у місті Ірпінь, згідно рішення № 3790-52-VII сесії ІМР від 20 червня 2018 року «Про обмеження та заборону реалізації слабоалкогольних та алкогольних напоїв на території Ірпінського регіону в нічний час», ЗАБОРОНЕНО торгівлю алкогольними та слабоалкогольними напоями у стаціонарних об’єктах торгівлі торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення з 23:00 до 8:00.

У разі невиконання даного рішення, контролюючі органи вживатимуть всі передбачені законодавством України необхідні заходи, в тому числі звернення до відповідного органу ліцензування з рекомендацією щодо позбавлення суб’єкта господарювання ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями.

«Муніципальна варта» почала серію рейдів по перевірці дотримання заборони продажу алкоголю в нічний час на території Ірпеня. Першими перевірку не витримали: магазин «Візит» (вул. Котляревського, 52) та магазин на автозаправці «Барс» на вул. Підгірній.

У випадках порушення посадова особа КП «Муніципальна варта», керуючись ч.2 ст. 156 КУпАП, складає протокол про адміністративне правопорушення безпосередньо на працівника торгівлі або громадського харчування, який здійснив продаж пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв у нічний час. Адміністративна комісія передбачає штраф за подібне правопорушення – від 510 грн. до 1700 грн.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page