top of page

Круглий стіл «Проблеми безпеки руху на дорозі в районі селища Романівка»

19 вересня у приміщенні Ірпінської міської ради було проведено круглий стіл щодо організації безпеки руху на дорозі в районі селища Романівка. На цьому відрізку дороги збільшилась аварійність і жителі селища, занепокоєні ситуацією, шляхом зібрання круглого столу зробили перші кроки до вирішення проблеми. У розмові взяли участь: перший заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин, заступник міського голови Ірпеня Марія Попруга, депутат ІМР Олександр Бурчак, представник «Служби автомобільних доріг у Київській області» Костянтин Одинець, представники громади селища Романівка, представники комунальних підприємств міста, зокрема, «Муніципальної варти», експерт з питань безпеки руху.

Вислухавши побажання жителів Романівки, після обговорення учасниками круглого столу були сформовані пропозиції щодо організації безпечного руху автомобілів та пішоходів: встановити знаки обмеження швидкості і підтвердити їх дорожньою розміткою з обох сторін аварійного відрізка дороги; на пішохідних переходах використати велику червоно-білу «зебру» зі спеціальним покриттям; встановити додатковий світлофор; світлофорам забезпечити автономний режим живлення; встановити огородження тротуарів та колесовідбійники.

«Служба автомобільних доріг у Київській області», враховуючи пропозиції круглого столу, ініціюватиме внесення змін у схеми організації дорожнього руху та виготовлення нового проекту, згідно з яким у найближчий час будуть проведені роботи з поліпшення безпеки на відрізку дороги в селищі Романівка.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page