top of page

Людина, яка палить листя – злочинець!

Два періоди на рік – восени й навесні – наше місто потерпає від безвідповідальності «паліїв» сухого листя. Уявіть собі масштаби цієї екологічної катастрофи: в Ірпені зареєстровано близько 52 тисяч людей, а проживає – тисяч 80. Територія міста займає площу більше 11 тисяч гектарів. Більшу частина міста становить приватний сектор, де будинки розташовані один від одного через десяток метрів. При такому скупченні населення і будівель весь дим і чад від багать із листям та сухою рослинністю не розноситься вітром, а залишається на подвір’ях та вулицях, огортаючи місто смогом. Таким чином здійснюється отруєння одних громадян іншими. Не будемо вкотре приводити перелік шкідливих речовин, якими дорослі й діти вимушені дихати, завдяки безвідповідальності деяких громадян.

Якщо у вас та ваших рідних і близьких почнуть прогресувати хвороби, пов’язані з дихальною та імунною системами, онкологічні хвороби, подякуйте своїм сусідам, які палять листя.

Про випадки спалювання листя, сухої рослинності та побутових відходів повідомляйте на «Гарячу лінію» муніципальної варти: 60-400, 073-07-00-557.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page