top of page

У парку Незнайка (Перемоги) у неділю лунали постріли

Пізнім вечором 4 листопада у новому ірпінському парку Незнайка (Перемоги) пролунали постріли. Чергові інспектори «Муніципальної варти», які патрулювали територію парку, поспішили до місця пригоди. Побачили дві групи чоловіків, які з’ясовували відносини за допомогою кулаків, пустих пляшок та зброї. Інспектори МВ втрутилися і припинили бійку. На місце було викликано наряд поліції. Інспектори затримали учасників конфлікту до приїзду поліції.

Як з’ясувалося, троє чоловіків з Кіровоградської області, які працюють в Ірпені, розпивали алкогольні напої на лавочці у парку. Коли поряд проходив гурт молодих чоловіків та дівчат, вони почали «чіплятися» до дівчат, використовуючи ненормативну лексику. Чоловіки вступилися за своїх супутниць, у відповідь на них полетіли пусті пляшки. Почалася бійка. Один із захисників дівчат, щоб налякати п’яних задирак, кілька разів вистрелив у повітря з травматичної зброї. Коли це не допомогло, поцілив у ногу одному з них.

Коли приїхала поліція, учасники конфлікту з’ясували, що не мають один до одного претензій і вирішили не писати заяви до поліції. Ті учасники конфлікту, які мають зброю, проїхали до райвідділу поліції, щоб написати пояснення про застосування зброї.



Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page