top of page

Працівники «Муніципальної варти» здали кров під час Благодійного донорського марафону

Працівники «Муніципальної варти» одними з перших здали кров під час Благодійного донорського марафону за ініціативою Володимира Карплюка, який стартував 22 листопада в Ірпені. Марафон триватиме чотири дні – 22, 23, 26, 27 листопада.

У перших рядах добровільних донорів – екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк. Це його перший донорський досвід. Інспектори Муніципальної варти разом зі своїм керівником, Миколою Ковальчуком, з самого ранку були на пункті здачі крові.

«Ми робимо потрібну і добру справу. Це класно, коли різні люди, молодь, службовці, військові, взагалі не має значення хто, долучаються до таких акцій. Якось так вийшло, що я постійно маю стикання з кров’ю, але сьогодні теж здавав вперше» – прокоментував Микола Ковальчук, парамедик, інструктор з домедичної допомоги, доброволець який працював в зоні АТО а зараз керує "Муніципальною вартою" в Ірпені.

«Раніше я не здавав кров, це вперше. Так як це благодійна акція, то чим більше людей приєднається до неї, тим буде краще» – поділився враженнями Андрій Котляр, інспектор групи швидкого реагування «Муніципальної варти», який передав естафету марафону своїм колегам.

«Я здаю кров учетверте», – розповів Артем Павлушко, учасник АТО, інспектор групи швидкого реагування, – Завжди радий, коли є для цього можливість, допомогти комусь. Здавши кров, і оздоровив себе, і зробив добру справу!» – підсумував Артем.

Оплата за здачу крові була передана для допомоги 9-річному ірпінцю Ігнату Ковшинцю, який потребує дороговартісного і довготривалого лікування.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page