top of page

Самовільне захоплення комунальної території під парковку

26 березня до чергової частини «Муніципальної варти» надійшла заява від голови ОСББ «Фортуна-1» про незаконне встановлення замків на місцях для парковки біля будинку № 1-А по вул. Ново-Оскольська в Ірпені.

27 березня Група швидкого реагування МВ виїхала на місце події й зустрілася з представниками ініціативної групи мешканців будинку № 1-А по вул. Ново-Оскольська. Вони розповіли, що замки на місцях для паркування було встановлено за гроші мешканців будинку на території, вказаній забудовником, як прибудинкова. Їх встановлення погоджено з усіма мешканцями будинку.

Юрист КП «Муніципальна варта», звірившись з кадастровим реєстром, встановила, що на теперішній момент територія парковки біля будинку №1-А є комунальною власністю міста. Виходячи з цього, встановлення замків на місцях для паркування є самовільним захопленням частини території міста.

По цьому факту інспекторами Муніципальної варти було складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 152 КУпАП та п.п. 1.31 Правил благоустрою міста Ірпінь.

Інспектори МВ порадили мешканцям будинку № 1-А по вул. Ново-Оскольська для узаконення місць для парковки біля свого будинку оформити дозвільні документи встановленого зразка в КП «Контроль благоустрою міста Ірпінь» (вул. Шевченка, 5).


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page