top of page

Виконання правил благоустрою та правил дорожнього руху– обов’язкове для всіх!

28 березня о 10:00 під час чергового обходу пішохідної зони по вул. Шевченка інспектори «Муніципальної варти» помітили автомобіль AUDI Q7, який рухався по пішохідній зоні вул. Шевченка від площі Творчого Духу. Автомобіль зупинився недалеко від міськради біля магазину «Фокстрот».

Власник автомобіля, дії якого інспектори МВ кваліфікували як адміністративне правопорушення, не хотів визнавати свою провину, мотивуючи свої дії відсутністю знаку «В’їзд заборонено» (т.н. «кирпич»).

Інспектори МВ спеціально сфотографували і показали порушнику дорожній знак 5.33, який стоїть при в’їзді на вул. Шевченка з вул. Соборна і забороняє рух автомобільного транспорту на пішохідній зоні. Також інформували про те, що рішенням Сесії депутатів Ірпінської міської ради від 14 березня 2019 року вулиці Шевченка наданий статус пішохідної зони.

Чоловік розповів, що приїхав до міськради, щоб забрати голову дільничної виборчої комісії з уточненими списками виборців. Він не хотів надавати документи, тому інспектори МВ викликали поліцію для ідентифікації його особи.

Поліцейські ще раз роз’яснили громадянину суть його правопорушення, посилаючись на правила дорожнього руху.

На правопорушника було складено протокол про адміністративну відповідальність за статтею 152 КУпАП та п.п. 1.16 Правил благоустрою міста Ірпінь.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page