top of page

Можливо, в цей час комусь дійсно була потрібна допомога медиків швидкої!

8 липня близько 17:00 інспектори «Муніципальної варти» під час чергового патрулювання центральної частини міста виявили чоловіка, який лежав на газоні біля лавочки неподалік від ТЦ Ірпінь сіті, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Інспектори намагалися привести його до тями, діючи за алгоритмами надання першої допомоги особам, які знаходяться в непритомному стані з ознаками алкогольного сп’яніння.

Невдовзі «потерпілий» був переданий бригаді швидкої допомоги. Двадцять хвилин часу було витрачено на цього чоловіка і, врешті решт, «швидка» забрала його і доставила в Ірпінську міську лікарню. «Це вже третій випадок за сьогоднішню зміну» – констатували медики «швидкої».

Так, вони повинні надавати медичну допомогу всім, хто цього потребує. Але висновки робіть самі: можливо, у цей час хтось дійсно хворий чекає на допомогу і кожна хвилина часу на вагу золота.

І коли, не дай Боже, ви будете чекати на швидку, а вона дуже довго не приїжджає – напевно, десь медики вимушені займатися такими суб’єктами, як на фото.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page