top of page

Прийміть участь у практичному тренінгу «Тактична медична допомога постраждалим»


Шановні ірпінчани! Нагадуємо, що 25 та 26 лютого муніципальна варта та управління освіти і науки Ірпінської міської ради проводить практичний тренінг «Тактична медична допомога постраждалим» на базі ліцею №3.

Приорітетно він проводиться для працівників закладів освіти, проте, будь-який високовмотивований громадянин, бажаючий отримати нові вміння, при наявності вільних місць та обов'язковій попередній реєстрації до 18:00 цієї неділі, також зможе прийняти участь у тренінгу. Зверніть увагу, що 80% програми тренінгу — практика, тому маючи бажання бути присутнім, неодмінно будьте готові приймати участь у практичних заняттях. А основна вимога - бути присутнім та приймати участь обидва дні тренінгу! Який є безкоштовним, і організатори мають право відмовити в участі без пояснення причини.

ІНФОРМАЦІЯ

► Дата і час закінчення попередньої реєстрації: 23.02.2020 о 18:00 . ► Локація та дата проведення: ліцей №3 м. Ірпінь, по вул. Северинівська, 129; 25-го та 26-го лютого. ► Місце збору: фойє на 1-му поверсі ліцею №3. ► Форма одягу: підходяща для виконання практичних занять, тобто така, яку не шкода. ► Розклад і програму тренінгу можна дізнатись за посиланням: bit.ly/2V3brLB

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page