top of page

Муніципальна варта вітає з Великоднем!


Христос Воскрес!


Щиросердечно вітаємо мешканців м. Ірпінь та всієї нашої громади з величним святом Великодня! Свято Світлого Христового Воскресіння для усього світу є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, віри над безнадією — заради впевненості у щасливому майбутньому. Нехай сьогодні ваші серця наповняться радістю, добром, надією та любов'ю.


Нині як ніколи, у такий непростий для світу час боротьби із підступною недугою, ми маємо бути сильними й розважливими, і наша громада є саме такою! Хочемо виразити слова вдячності священнослужителям всіх конфесій за розуміння ситуації та дотримання норм карантину згідно постанови Кабміну та рішення місцевої комісіїї ТЕБтНС. Дякуємо прихожанам, мешканцям міста Ірпінь за проявлену свідомість, та співробітникам Ірпінського відділу поліції, які забезпечували правопорядок поблизу церков та храмів нашого регіону під час святкових служб.


Всі ми разом ще раз довели, що Ірпінь — європейське місто! Нехай попереду на вас і ваші сім’ї очікує лише світле майбутнє. Бережіть своє здоров’я і здоров’я своїх близьких, даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність! Зі святом Вас!

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page