top of page

Ірпінська муніципальна варта вже півроку реагує на проблеми дворових територій!

Жителі нашого міста зауважують, що завдяки присутності муніципальної варти підтримується громадський порядок в парках, скверах, на центральній площі, проте існує проблема порушень громадського порядку та певних норм поведінки в місцях, де інспектори муніципальної варти не здійснюють патрулювань. З цієї причини рівно півроку тому ірпінською муніципальної вартою було прийнято рішення приймати та реагувати на звернення від громадян також і по проблемах дворових територій, а саме:


- порушення громадського порядку;

- розпиття алкогольних напоїв;

- наявність підозрілих осіб;

- засмічення місць загального користування;

- порушення правил благоустрою міста Ірпінь;

- порушення правил тримання собак і котів.


Як правильно зробити звернення до муніципальної варти щодо вчинення правопорушення на вашій прибудинковій території?


  • 1. За технічної можливості зробіть фото- та/або відеофіксацію правопорушення, та надішліть відзняті матеріали месенджерами Telegram, Viber або WhatsApp на номер (073) 07-00-557.


  • 2. Зателефонуйте на цілодобову «гарячу лінію» муніципальної варти за телефонами: 📱(073) 07-00-557 або 📞(04597) 60-400, і детально опишіть оперативному черговому характер та адресу правопорушення, що вчиняється. Назвіться і залиште свої контактні дані для зворотнього зв'язку.


  • 3. Реагування на правопорушення на дворових територіях можливе виключно за наявності на місці вчинення правопорушення заявника (свідка). Заявник має подбати про те щоб контактний телефон був увімкнений, і виїхавший на реагування екіпаж муніципальної варти міг з ним зв'язатись та запросити на місце вчинення правопорушення, якщо він там не присутній. Це ваш дім, і саме ви в першу чергу маєте бути зацікавлені у тому, щоби на дворовій території було безпечно і комфортно для вас та інших жильців!

У разі якщо виявлене адміністративне правопорушення буде в компетенції МВ, інспектори відреагують відповідно до чинного законодавства — при малозначності порушення інспектор може обмежитись усним зауваженням, а якщо воно більш серйозне — скласти адмінпротокол.

У випадку неналежності порушення до меж компетенції муніципальної варти, правопорушник і матеріали, які підтверджують факт правопорушення, будуть передані Національній поліції України для подальшого реагування. Спільними зусиллями продовжимо робити Ірпінь безпечним містом!

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page