top of page

Вандали‐«романтики» намагалися влаштувати вогняний перформанс в центрі міста Ірпінь (ВІДЕО)

Під час несення цілодобового чергування, завдяки міським камерам відеоспостереження черговою частиною Муніципальної варти було виявлено факт розлиття двома особами легкозаймистої рідини на тротуарну плитку площі ім. Шевченка, і подальшого її підпалу.

Спільний наряд поліцейських відділу поліції №2 (м. Ірпінь) Бучанського РУП та інспекторів муніципальної варти, миттєво прибув на місце і затримав молодих людей на «гарячому». Як виявилось, зробити бензинове вогняне серце їх спонукало бажання вразити дівчину, яка мала спостерігати за цим дійством з вікна сусідньої багатоповерхівки.

Знайомтесь із «романтиками»: Дем’янов Олександр Олексійович 26.03.1998 р.н., працює старшим охоронником в ТРЦ «Ірпінь Сіті», і Гришанчук Віталій Віталійович 01.12.2001 р.н., студент Ірпінського державного коледжу економіки та права.

В рамках своїх повноважень інспекторами Муніципальної варти Ірпінської міської ради були складені адмінматеріали щодо правопорушників. Також, дані цих осіб і зібрана доказова база була надана балансоутримувачу забрудненого об'єкту — КП УЖКГ «Ірпінь», для можливого ініціювання підприємством процедури відшкодування матеріальних збитків, завданих цим своєрідним проявом палких почуттів.


Шановна громадо, не будьте байдужими! Якщо ви стали свідками ганебних дій подібних «персонажів» робіть фото- і відеофіксацію, терміново повідомляйте до чергової частини Муніципальної варти Ірпеня за номерами: 📱(073) 07-00-557 (+Telegram, Viber, WhatsApp) або 📞(04597) 60-400 (цілодобово). Контролюючі і правоохоронні органи не можуть бути в усіх місцях одночасно, але вони можуть оперативно реагувати.


Також звертаємося до мешканців міста із закликом дбайливо ставитись до використання об’єктів власності Ірпінської територіальної громади. Будьмо людьми, поважаймо працю інших, та один одного!


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page