top of page

В Ірпені борються з гральним бізнесом, порушниками комендантської години й правил торгівлі алкоголем

Під час рейду, проведеного у вечір суботи та у ніч проти неділі в Ірпені, правоохоронцями й бійцями тероборони було викрито п’ять нелегальних гральних закладів і виявлено шість магазинів, які порушували правила торгівлі алкоголем. Також учасники відпрацювання зафіксували 35 порушень комендантської години. Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.


«Лише за кілька годин виявлено чимало порушників. Умільці додумались продавати алкоголь навіть у дитячому магазині! Обладнання з гральних клубів буде вилучено, продавці алкоголю у недозволений час сплатять великий штраф, а виявлені порушники комендантської години та нетверезі водії отримали повістки до військкомату», – написав міський голова.


Участь у рейдах брали майже сто поліцейських, підрозділ територіальної оборони міста та представники Військової служби правопорядку в ЗСУ.

У нас в країні іде війна, тож діють певні обмеження. Алкоголь в Ірпені у магазинах дозволено продавати до 16:00, у ресторанах – до закриття закладу. Комендантська година діє щодня з 23:00 до 5:00 – у цей проміжок часу виходити на вулиці без спеціальної перепустки заборонено!


Такі рейди відбуватимуться щотижня.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page