top of page

“Захист України” — оновлена освітня програма

29 серпня 2023 року у приміщенні ВСП "Ірпінський фаховий коледж НУБіП України" відбулося засідання спільноти вчителів предмету «Захист України» за участі працівників КП «Муніципальна варта», ідентифікатора вибухонебезпечних предметів.

Учитель “Захисту України” Ірпінського ліцею №3 Олександр КУПРІЄНКО розповів про проходження навчання та курсової перепідготовки згідно з оновленою програмою курсу. Звернув увагу на основні зміни – більше практики, актуальних знань, навичок та життєво необхідних умінь. Саме на це спрямовано оновлення практичної частини дисципліни «Захист України», яка є важливою складовою національно-патріотичного виховання учнівської молоді


Окрім цього присутні:

  • обговорили Інструктивно-методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу та викладання предмета захисту України у 2023/2024 н.р..

  • проаналізували організаційно-методичне забезпечення викладання предмета «Захисту України» у 2023/2024 навчальному році;

  • спланували спільно з КП “Муніципальна варта” проведення майстер-класів для вчителів “Захисту України” ЗЗСО у 2023/2024 н.р.

  • розробили заходи з військово-патріотичного виховання учнівської молоді.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page