top of page

Об'єкти «Ірпіньводоканалу» обладнані «тривожною кнопкою» Муніципальної варти

Під наглядом Муніципальної варти знаходяться більшість ірпінських комунальних закладів освіти, медицини, спорту та ін. Пультова охорона об’єктів комунальної власності Ірпінської міської ради включає в себе цілодобове спостереження за станом встановленої на об'єкті системи охоронної сигналізації, та компетентне реагування групи швидкого реагування Муніципальної варти.

Згідно рішення виконавчого комітету Ірпінської міської ради, Муніципальна варта визначена уповноваженим органом, який в межах своєї компетенції здійснює заходи превентивного характеру щодо цілодобового контролю за дотриманням правового режиму зон санітарної охорони об`єктів систем централізованого водопостачання та водовідведення КП «Ірпіньводоканал». Саме тому до системи тривожного виклику Муніципальної варти тепер підключено нові об'єкти в нашому регіоні — водопровідні і каналізаційні насосні станції «Ірпіньводоканалу».


Виїзд групи реагування Муніципальної варти здійснюється у разі несанкціонованих проникнень на об'єкти, адже згідно ЗУ «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення» та постанови Кабміну «Про правовий режим зон санітарної охорони водних об'єктів», у межах першого поясу зони санітарної охорони перебування сторонніх осіб забороняється. Після отримання сигналу група швидкого реагування Муніципальної варти в короткі терміни прибуде на режимний об'єкт «Ірпіньводоканалу».


Об'єкти обладнані відповідними інформаційними табличками:



Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page