top of page

Пункт обігріву в Ірпінській міській раді працює цілодобово!

У зв’язку із низькими значеннями температури повітря в Ірпінській територіальній громаді визначено та організовано місця функціонування пунктів обігріву для надання допомоги громадянам у період значного пониження температури.

Цілодобовий пункт обігріву - Ірпінська міська рада, вул. Шевченка 2А
Цілодобовий пункт обігріву - Ірпінська міська рада, вул. Шевченка, 2А

Муніципальна варта інформує, що в приміщенні Ірпінської міської ради (м. Ірпінь, вул. Шевченка, 2а) працює пункт обігріву. Люди, які потерпають від холоду можуть завітати до даного пункту цілодобово, випити гарячого чаю з печивом, та, за необхідності, отримати першу домедичну допомогу.


З першого ж дня роботи у пункті були відвідувачі, і надалі з проханням зігрітися люди звертаються щоденно. Проте, не всі з них були в змозі самостійно дістатися пункту обігріву. Цієї неділі близько 5-ї години ранку на чергову частину Муніципальної варти від небайдужого громадянина поступило повідомлення про замерзаючу людину, яка лежала на снігу в парку Незнайка. Інспектори Муніципальної варти виявили чоловіка з ознаками переохолодження, допомогли дістатися пункту обігріву в міській раді, напоїли чаєм та заспокоїли його, так як він перебував у стані підвищеного стресу. Потерпілий виявився інвалідом з вадами слуху і порушеним мовленням, тому інспекторам довелось спілкуватися з чоловіком за допомогою жестів та письмово. Надалі людина потребувала поліцейського піклування, тому наряд патрульної служби Ірпінського відділу поліції доставив громадянина з Ірпінської міської ради до місця проживання.

Якщо ви опинились у скрутному становищі, або стали свідком того що людина знаходиться в безпорадному стані на морозі, телефонуйте до Муніципальної варти Ірпінської міської ради, цілодобова «гаряча лінія»: (073) 07-00-557 (+Viber, Telegram, WhatsApp); (04597) 60-400.

 

Інші функціонуючі пункти обігріву на території Ірпеня:

  • Територіальний центр соціального обслуговування, м. Ірпінь, вул. Тургенівська, 15 – з 09:00 до 17:00;

  • КНП «Ірпінська центральна міська лікарня», м. Ірпінь, вул. Садова, 38 – цілодобово;

  • Громадське об'єднання «КРІР», м. Ірпінь, вул. Центральна, 55 – з 09:00 до 17:00;

Також пункти обігріву працюватимуть у:

  • с. Козинці, вул. Шевченка, 91в, сільська рада – з 08:00 до 17:00;

  • с. Михайлівка-Рубежівка, амбулаторія загальної практики сімейної медицини, палата №1, вул. Шкільна, 11 – з 08:00 до 17:00.

Згідно розпорядження Ірпінського міського голови від 14.01.2021 №2 «Про організацію пунктів обігріву», такі пункти працюватимуть до завершення періоду низьких температур.

Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page