top of page

У селах Ірпінської міської територіальної громади встановлюють нові системи оповіщення населення

Муніципальна варта прововжує розвивати систему інформування та оповіщення населення про виникнення надзвичайних ситуацій природного, техногенного та воєнного характеру на території Ірпінської міської територіальної громади.


Нагадуємо, що в різних частинах Ірпеня встановлені рупорні IP гучномовці, якими підтримується мережева трансляція – відтворення аудіофайлу або аудіопотоку в реальному часі. З ситуаційного центру Муніципальної варти можна транслювати різні повідомлення інформаційного характеру, або ж оповіщати відвідувачів про виникнення надзвичайної ситуації.


Навесні новими системами оповіщень для відкритих територій почали оснащуватись села нашої громади. Всі вони працюватимуть від пульта ДСНС. Ці сигнально-гучномовні пристрої обладнані акумуляторною батареєю з електроживленням не тільки від зовнішнього джерела живлення постійного струму, а і від сонячних батарей. Звук надходить із чотирьох зовнішніх активних акустичних систем, направлених у різні сторони. Перший блок оповіщення ми встановили неподалік школи в с. Михайлівка-Рубежівка. В найближчих планах — встановлення таких же блоків у селах Козинці, Діброва і Забуччя.


Також на місці облаштування систем оповіщень монтуються камери із записом звуку, які підключаються до Ірпінської загальноміської системи відеоспостереження.


Дякуємо КП «Ірпіньводоканал» за надану автовишку для проведення монтажних робіт!


Цілодобова «гаряча лінія» Муніципальної варти Ірпінської міської ради: (073) 07-00-557; (068) 379-92-27; (04597) 60-400. За вказаними мобільними номерами ви можете звернутися через месенджери Telegram, WhatsApp, Signal та Viber. Лінія працює для Ірпеня, Михайлівки-Рубежівки, Забуччя, Козинців та Діброви.


Обрані новини
Нещодавні новини
Архів
bottom of page